Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/c/e/hejemmisen.se/httpd.www/wp-content/plugins/rss-import/rssimport.php on line 2486 amerikanska hemmafruars största fan - hej hej! (och så lite granna poledance) - hej emmisen

amerikanska hemmafruars största fan – hej hej! (och så lite granna poledance)

Ibland fastnar även jag på youtube – förr var det i poledancevideosar, nu är det amerikanska hemmafruar som lägger upp videor på sin toalettstädning.

De lägger upp allt möjligt, ”a day of a stay at home mom” är också en stor kategori men jag tycker sällan om hur de behandlar sina barn så då blir jag bara deppig… Men jag blir som besatt av att SE och inspireras av andras vardag, och mer HUR än ”hur det ser ut” som det annars så ofta handlar om. Jag syftar på dig Instagram.

Jag vet inte varför men jag blir verkligen inspirerad av de här filmerna. Eller så är jag bara fascinerad, de stora hemmafru-youtubarna måste lägga ner så himla mycket jobb på sina filmer! Det som också är inspirerande är att de här kvinnorna sällan eller aldrig piffar sig i onödan. De är inte skitsnygga, de är vanliga PÅ RIKTIGT.

Min favoritfilm of all times (av hemmafrufilmerna såklart) är en städfilm som i vanlig ordning är snabbspolad, och mamman bär sin yngsta på ryggen i en bärsjal – precis som jag brukade göra! Fast jag gjorde, och gör, mycket mindre hushållsarbete… En gång när jag verkligen verkligen inte ville städa badrummet och det verkligen verkligen behövdes, så snokade jag fram ett gäng städfilmer och peppade mig med dom en stund, sedan kunde jag gå och städa. VEM ÄR JAG.

Sedan skulle man ju kunna diskutera mycket utifrån de här filmerna, som att många av de stora hemmafrufilmarna är troende, en del misstänker att mormonkyrkan har hittat ett nytt sätt att missionera, men också hur de i vissa fall hänger ut sina barn på rätt obehagliga vis. Och just därför är städfilmerna mina favoriter… jag behöver inte lära känna människan, vi behöver inte blanda in en skavande syn på barn och ofta har de smarta ideer kring organisering och städ. Fast den där mirakeltrasan med silverjoner som man kan dra över toan och sen direkt på en köksbänk tjoho, den vill jag aldrig se mer. Nåt så genomäckligt…

 

(Poledancevideosarna har jag i stort tröttnat på, antagligen såg jag mig mätt. Det har dessutom sammanfallit med ett mindre stressat förhållningssätt till min egen poledance-träning. Förut hade jag bråttom att lära mig nytt, ett ganska vanligt fenomen, men jag hoppade därför över att kunna göra tricks snyggt. Jag hade inte tid att förfina något, jag tänkte att ju mer tricks jag får med mig hem desto mer kan jag förfina senare. Det var ett måste så länge jag inte visste om jag kunde ta nästa kurs, men också ett slags sätt att leva som jag kanske också har lämnat mer och mer. Jag har inte lika bråttom att få ut maximalt av händelser eller workshops och sånt.., Det här sammanfaller också med Den Stora Flytten Norrut, och byte av polestudio. Den här platsen passar mig så bra, och poledance är roligare än det någonsin har varit för jag har inte bråttom. Jag bara dyker upp och tränar, sen åker jag hem och resten av veckan tränar jag mer, eller inte. Poledance eller något annat. Det är faktiskt precis som jag vill ha det.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *