Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/c/e/hejemmisen.se/httpd.www/wp-content/plugins/rss-import/rssimport.php on line 2486 "just five to six times a week" - hej emmisen

”just five to six times a week”

ja, om du bara gör tracy andersons cardio dance workout (1 timme) och hennes method mat (1 timme) fem till sex gånger i veckan, då kommer du bli snygg! wow, vilken jävla rocket science! om du tränar två timmar om dagen fem till sex gånger i veckan så kommer du få resultat av vilken träning du än väljer, men problemet är ju oftast inte det – problemet är att man fan inte har två timmar fem till sex gånger i veckan. det handlar om prioriteringar, och de flesta vill prioritera även annat här i livet.

Stående magövning från Method mat.

 

jag är något besatt av husmorsgympa, och har sneglat på tracy anderson länge. många kvinnor vill ju åt den där balettslanka kroppen som ändå är stark, och då tar det uppenbarligen tid. jag är mer hysteriskt lagd, och tar gärna bulk för att få bli stark som en oxe på träning som inte tar hela dagen. men muskeluthålligheten är sådär och jag har dåligt tålamod, och det behöver jag träna på. ska nog prova en sväng method mat (dance workouten är skrattretande på ett dåligt sätt, man kan nog gå på krogen istället) EN gång i veckan på sin höjd… stackars människor som tror sig kunna hålla igång varenda dag med exakt samma upplägg, jag är extremdålig på sånt men det låter faktiskt inte mänskligt.

vad hon tränar i sin method mat, som är själva styrketräningen, är statisk styrka. det kan vara jävligt nyttigt för den som tränar tungt också, för att komma åt småmuskler som behövs för att behålla god hållning.

en annan som fokuserar mycket på sådan styrketräning är, eller i alla fall var, jane fonda! jag har hennes new workout från 1982, och den är helt underbar! värt att minnas när man kollar på äldre jane-filmer är dock att hon och de flesta andra kvinnor hon hängde med gick på amfetamin. hon skriver om det i sina memoarer, hur hon tog amfetamin i typ 20 år! dessutom led hon av ätstörningar, så hennes form får man ta med en nypa salt men träningen är faktiskt uppfriskande i flamsighet och form.

 

LEOTARDER. I LÖV IT.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *