Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/c/e/hejemmisen.se/httpd.www/wp-content/plugins/rss-import/rssimport.php on line 2486 mitt första poledance pass på typ ett år - hej emmisen

mitt första poledance pass på typ ett år

och jösses vilken träningsvärk i övre magmusklerna! AJ! min go-to-studio har mycket lägligt startat en klass för mammor och deras bäbisar, dit jag och frida tänker gå en gång i veckan. Passet är en lightversion av ett vanligt nybörjarpass, vilket är bra för min bål är ungefär lika stark som en amöba och när frida vaknar vill hon ha ATTENTION FÖR FAN och då känns det ju trist om man missar för mycket.. Uppvärmningen håller på längre än vanligt, för att inte bara värma upp oss utan även stärka den där amöban på mitten. Underbart! Sedan gick vi igenom gamla hederliga snurrar, repetition för mig. Frida såg till att sova under större delen av passet, tack för det! och efter en matslurk kunde hon vagga omkring som en upp och nervänd sköldpadda på en yogamatta medans mamma svängde sina lurviga. Jag tog dessutom ett rejält grepp om stången och hävde mig upp som i en första klättring, och det kan jag säga känns också så här två dagar senare! Herregud!! Jag har tränat lite hemma, mycket lite på stången för det är svårt att veta vart man ska börja när man ska börja från scratch igen, men mest yoga. Provade lite vikter men håller mig nu till yoga och barnvagnspromenader. Helkroppsträningen ihop med utstretchningen jag får från yogan är bara så bäst! På nätterna ligger jag och spänner en kroppssida i taget beroende på vilken sida snorpan äter på, och axlarna dör ju lilla spänningsdöden mest varje dag av att lyfta och bära. Hur mycket jag än tänker på ergonomi så gör ju inte hon det!! <3 Yoga!

IMG_2137

Snart ett år sedan gjorde jag det här i New York, om en månad(?) hoppas jag kunna göra det igen i Stockholm. Pepp!

  4 comments for “mitt första poledance pass på typ ett år

 1. 25 mars, 2014 at 19:34

  Du är ju bara för cool. Hur kom du in på poledancing, har du skrivit ett inlägg om det?

  • emmisen
   26 mars, 2014 at 07:11

   hmm nej det har jag nog inte. men det är nog inte så mycket att orda om, jag bara började 🙂

 2. 30 mars, 2014 at 12:34

  Alltså jag VILL SÅ GÄRNA börja! Varför finns inga kurser i västerås??

  • emmisen
   30 mars, 2014 at 16:59

   tror bestämt jag fick ett uppslag för ett litet blogginlägg! man tackar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *