good morning

good morning

Good myrning från NYC! Snabb frukost med nickan på ett café i Chelsea Market, och nu ska jag knata mig iväg till nån billig shopping – hur ska jag kunna jogga längs med Hudsonfloden om jag inte har en tröja för ändamålet? Jag har två joggartights med men ingen tröja. Som vanligt med packning. :)

Frisörskan som fixade min kalufs innan vi åkte sa att amerikaner är fula, klär sig fult och bryr sig inte om hur de ser ut. Hon hade varit i New York fem gånger, för att shoppa, och jag fattar inte var hon har varit?! Ska bli intressant att närma sig shoppingområdena i dag, om det är så att det är en högre andel troll just där eller nåt… För här i Meatpacking district finns bara ett troll, och det är jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *