good morning

good morning

Good myrning från NYC! Snabb frukost med nickan på ett café i Chelsea Market, och nu ska jag knata mig iväg till nån billig shopping – hur ska jag kunna jogga längs med Hudsonfloden om jag inte har en tröja för ändamålet? Jag har två joggartights med men ingen tröja. Som vanligt med packning. :)

Frisörskan som fixade min kalufs innan vi åkte sa att amerikaner är fula, klär sig fult och bryr sig inte om hur de ser ut. Hon hade varit i New York fem gånger, för att shoppa, och jag fattar inte var hon har varit?! Ska bli intressant att närma sig shoppingområdena i dag, om det är så att det är en högre andel troll just där eller nåt… För här i Meatpacking district finns bara ett troll, och det är jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

About me, the short version

helluuu

I live in a small village in northern Sweden, with husband and daughter.
To read more about me, click the image.

I sometimes post on instagram and rarely on twitter, in both places my handle is @hejemmisen.

Love letters to: mail (a) hejemmisen . se

Follow

follow us in feedly

Follow on Bloglovin

blogglista.se

Archives